Έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ του Συλλόγου για την περίοδο 2015 - 2016

H Διοίκηση της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ του Συλλόγου για την περίοδο 2015-2016 το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες –ανεξαρτήτου ηλικίας- που επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες του Συλλόγου, μπορούν να προσέλθουν στο ιδιόκτητο γήπεδο της Ολυμπιάδας στην περιοχή Ταραμπούρα Πατρών (Τείσωνος 24) τις καθημερινές από Δευτέρα – Πέμπτη (6μμ – 8μμ) και τα Σαββατοκύριακα (9πμ – 1μμ) για την εγγραφή και την άμεση ένταξη τους σε τμήμα.

H Διοίκηση της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ δίνει μεγάλη σημασία στην οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής καθώς μέσα από αυτά στελεχώνονται τα αγωνιστικά της τμήματα. Η επίβλεψη και η καθοδήγηση των ακαδημιών του συλλόγου είναι στα χέρια έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών – δασκάλων, οι οποίοι εκτός από τα μυστικά των αθλημάτων καλλιεργούν στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες το πνεύμα της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας.

Υπεύθυνος των ακαδημιών στο μπάσκετ συνεχίζει ο Γιάννης Δίπλαρος, ενώ στα τμήματα του βόλεϊ συνεχίζει ο Σταύρος Γεράνιος.

Οι προπονήσεις γίνονται στα δύο κλειστά γήπεδα του Συλλόγου σε ολιγομελή τμήματα. Για να διευκολύνεται η συμμετοχή παιδιών ιδίας οικογένειας, ο Σύλλογος παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης προπόνησης τμημάτων διαφόρων ηλικιών και αθλημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα αλλά και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: www.olympiada-patras.gr.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Συλλόγου: 2610329196

Υπεύθυνος Προπονητής Ακαδημιών Μπάσκετ:
Γιάννης Δίπλαρος: 6979 744679
466 1
Υπεύθυνος Προπονητής Ακαδημιών Βόλεϊ:
Σταύρος Γεράνιος: 6944 180893
466 2
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τελευταία νέα Έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ του Συλλόγου για την περίοδο 2015 - 2016