Ανακοίνωση αναφορικά με τη χρήση και λειτουργία του Παμπελοπονησσιακού Σταδίου

Αγαπητοί γονείς, ο σύλλογός μας προσαρμόζοντας τη λειτουργία του στις απαιτήσεις της νέας δημοτικής αρχής και στα καινούργια δεδομένα που αφορούν τη χρήση και λειτουργία του Παμπελοπονησσιακού Σταδίου σας ανακοινώνει τα εξής:

• Η προπονητική συνδρομή για την καινούργια αθλητική χρονιά 2015-2016 ορίζεται στα 10 ευρώ ανά μήνα. Δυστυχώς όμως καθώς η οποιαδήποτε κρατική συνδρομή στη λειτουργία των ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων είναι ανύπαρκτη εδώ και χρόνια τα χρήματα αυτά δεν αρκούν ούτε για τους μισθούς των προπονητών μας. Σας γνωρίζουμε επίσης πως ένα ποσό από την συνδρομή σας των 20 ευρώ των προηγούμενων ετών πήγαινε και πηγαίνει στην υποστήριξη του αγωνιστικού μας τμήματος. Αθλητές και πρωταθλητές όπως ο Ντεντόπουλος η Μουρτά, ο Κραβαριώτης, η Αλικανιώτη, η Καρανάσσου η Μακρή-Ρηγίνου, η Ασημακοπούλου, ο Ξενοπανάγος και αρκετοί άλλοι που όλοι τους έχουν ξεκινήσει την αθλητική τους “περιπέτεια” μέσα από τις ακαδημίες μας, πέρα από το ταλέντο τους και τη σκληρή δουλειά που τους χαρακτηρίζει οφείλουν τις όποιες επιτυχίες τους και στη δική σας μικρή αλλά άκρως απαραίτητη συνδρομή. Σας υπενθυμίζουμε εξάλλου πως αρκετά από αυτά τα παιδιά και τώρα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τον αθλητισμό βοηθήθηκαν και στην ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία μέσα από τα παραπάνω μόρια που κέρδισαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις από τις αθλητικές τους επιτυχίες.
  • Προκειμένου λοιπόν οι ακαδημίες μας να συνεχίσουν την παραγωγική τους λειτουργία με κανονικό αριθμό παιδιών ανά τμήμα, σωστή ηλικιακή κατανομή, έχοντας το απαραίτητο αθλητικό υλικό και έχοντας σαν σκοπό πάντα την ανάπτυξη αθλητών, πρωταθλητών και κυρίως ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων σας καλούμε να εγγραφείτε μέλη στην ΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ. Η πράξη αυτή θα σας δώσει επιπλέον τη δυνατότητα να συμμετέχετε από πιο κοντά σε όλα τα τεκταινόμενα που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου μας.
  • Η εγγραφή έχει κόστος 50 ευρώ ανά εξάμηνο σε πέντε ισόποσες δόσεις των 10 ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα εφ' άπαξ καταβολής με έκπτωση 10% δηλαδή 45 ευρώ ή εφ' άπαξ ετήσια καταβολή με έκπτωση 20% δηλαδή 80 ευρώ το χρόνο.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΒΟΣ Ανακοινώσεις Ανακοίνωση αναφορικά με τη χρήση και λειτουργία του Παμπελοπονησσιακού Σταδίου