Ξεκίνησε την λειτουργία της η ακαδημία βόλεϊ της Ολυμπιάδας

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε την λειτουργία της η ακαδημία βόλεϊ της Ολυμπιάδας. Στη κοινωνία της παγκοσμιοποίησης και της τρομοκρατίας, η νεολαία μας αποτελεί τη χρυσή και ελπιδοφόρα εφεδρεία για ένα καλύτερο κόσμο.

Η αποδοτικότερη και ασφαλέστερη επένδυση όλων των χωρών του ταλαιπωρημένου πλανήτη γη είναι οι νέοι μας, που πρέπει να ανατραφούν και να μεγαλώσουν σε συνθήκες ηρεμίας, ασφάλειας και σεβασμού των διαχρονικών αξιών. Το τρίπτυχο των βασικών προϋποθέσεων που πρέπει να τους προσφέρουμε, προκειμένου να ανθίσουν και όταν έρθει η ώρα να προσφέρουν πλούσιους καρπούς στο κοινωνικό σύνολο είναι:

ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ -ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ακαδημία βόλεϊ της Ολυμπιάδας θα βοηθήσει κάθε παιδί, μέσα από την παράλληλη γύμναση πνεύματος και σώματος, να ανακαλύψει τις σωματικές του δυνατότητες και ψυχικές του αρετές, με στόχο να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, σύμμετρη ανάπτυξη, αυτονόμηση, κοινωνικότητα και συνεργατικό πνεύμα, ομαδικότητα ,με νέες υπερσύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους στο σύγχρονο γήπεδό της από εξειδεικευμένους προπονητές.

Οι εγγραφές στα τμήματα της ακαδημίας γίνονται το Σαββατοκύριακο από τις 11.00 έως της 14.00 και τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-20.00 στα γραφεία του συλλόγου Τείσωνος 24. Πληροφορίες για τα τμήματα,τις ώρες και κάθε άλλη πληροφορία στους προπονητές του συλλόγου.

Γεράνιος Σταύρος 6944180893
Τζουβέκας Κωνσταντίνος 6944758455
Γραμματεία 2610329196 και 6945399558